Собранието на ОФС Тетово, на кое е избран Јонуз за делегат, е нерегуларно?!

Собранието на ОФС Тетово кое е одржано вчера, на 25. јануари 2017 година, е нергуларно, известуваат преку соопштение до јавноста членовите на ОФС Тетово, Сулејман Ибиши, Аднан Идризи, Борче Мирчески и Владимир Билбиловски. Според нив, собранието го одржал суспендираниот претседател на ОФС Тетово, Мехмет Абдиу, и го направил во своевидна сопствена забава. На него присуствувале нелегитимно избрани делегати од страна на суспендираниот претседател на ОФС Тетово, а на нелегитимните им е забрането присуството.

Овој допис четворицата потпишани членови на ОФС Тетово го имаат испратено и до структурите на ФФМ.

Соопштението го објавуваме во целост…

soopstenie ofs tetovo

soopstenie ofs tetovo

Се вчитува...