Сцената кога Тајсон ја затекна сопругата со Бред Пит: „Ме молеше да не го тепам…“

Легендарниот американски боксер, Мајк Тајсон уште еднаш се потсети на ситуацијата кога ја затекна поранешната сопруга Робин Гивенс со Бред Пит.

Тоа се случи во време кога Тајсон покрена бракоразводна постапка со Роби. Се врати дома наоѓајќи ја својота, тогаш се уште, сопруга со познатиот актер. Мајк не ги затекна во кревет, но јасно е дека токму тоа сценарио ќе следеше да дојдел само малку покасно.

„Кога ме виде потполно пребледе. Јасно можеше да се види дека е на некои дроги, и почна да ме моли да не го тепам“ – вели Тајсон, потсетувајќи се на таа ситуација.

За разлика од Мајк, која оваа сцена ја раскажувал повеќе пати, легендарниот актер никогаш во животот досега не се огласи на оваа тема.

Се вчитува...