Тасевски и Саздова најдобри меѓу сениорите на Државниот шампионат во традиционално карате

Изминатиов викенд во Будо карате центарот Недеви во Скопје се одржа 50. државен шампионат на Македонија во традиционално карате за сениори, младинци, јуниори, кадети и деца.

На шампионатот учествуваа 168 натпреварувач(к)и од 23 клуба од земјава…

Се вчитува...