“Транссексуалец” спиел со играч на Реал Мадрид – Тој е геј и најубав фудбалер во Шпанија

Амор Ромеира е ѕвезда во Шпанија, учесник во неколку реални шоуа, а особено остана запаметена по тврдењата дека спиела со многу фудбалери. Еден од повеќето, таа тврди дека е фудбалер од Реал Мадрид.

Ова е особено точно за играчите на Реал, но никогаш не е откриено кои се тие.

“Спиев со многу фудбалери, повеќето од Реал Мадрид. Дури и се за заљубив во еден. Тој е многу познат фудбалер и ја скрив нашата врска од јавноста, таа информација ја споделив само со моите двајца најблиски пријатели”, откри Амор Ромеира.

Никогаш не беше откриено за кого станува збор, само дека тоа се случило во 2013 година, додека таа исто така тврди дека спиела со неименуван играч кого го нарекла „најубавиот играч во Ла Лига“.

„Тој е прикриен хомосексуалец, тој едноставно не може да го каже тоа поради хомофобија во фудбалот“, додаде Амор, со што ја заинтригира јавноста.

Амор е роден како маж, но го смени полот, а првпат се појави во медиумите во 2007 година кога учествуваше во шпанската верзија на „Големиот брат“. Промената на полот ја откри со нејзината мајка, па така таа повторно ја шокираше тамошната јавност со нови фотографии.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amor Romeira (@amorromeira)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amor Romeira (@amorromeira)

Се вчитува...