Турчинот од Бостон е апсолутен шампион на самоизолацијата (ВИДЕО)

Луѓето во изолација поради коронавирусот наоѓаат најразлични начини за убивање на досадата. Кошаркарот на Бостон, Енес Кантер преку објавите на социјалните мрежи се покажа како вистински „шампион на карантинот“.

Турскиот центар измисли нов начин за конзумирање на омилените грицки…

 

Но, тоа не е се. Претходните денови си играше „икс-нула“ со мачката…

 

А, го видовме и со помладиот брат Керем, кој игра за шпански Хувентуд, како од полудистанца непогрешливо погодува…

 

Се вчитува...