ВИДЕО: Македонските навивачи не се штедат… Извонредна поддршка за репрезентативците!

Македонските навивачи, иако во бројка од само  околу 1.500 лица, наспроти 35.000 „запалени“ Италијанци на „Ренцо Барбера“, даваат безрезервна поддршка за македонските фудбалери.

Песна ечи од македонската трибина низ секоја минута на дуелот за место на СП 2022…

Се вчитува...