За многу години Илинден – Перо Македонски позира со знамето

Перо Антиќ на Илинден со македонското знаме на грбот. Македонскиот кошаркарски ас на најдобар начин го честита големиот празник на македонскиот народ.

“Среќен празник татковино наша”, порача Перо Антиќ.

Се вчитува...