За Полска мора да се биде „тип топ“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Македонските фудбалски херои се комплетираа. Селекторот Благоја Милевски денеска го комплетираше списокот од 24 имиња, кои ќе патуваат на Европското првенство, по што и веднаш се прејде на детална разработка на „мисијата Полска“.

На денешниот попладневен тренинг во строј беа сите фудбалери, освен Давид Бабунски, кој пристигна во Македонија, но поради долгото патување од Јапонија од утре ќе се приклучи во тренажниот процес. Сите останати, што е најважно, се здрави и орни за работа…За Полска мора да се биде „тип топ“!

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID in shortcode or problem with query.

Се вчитува...