ЗЛАТНА КОПАЧКА ТЕ НОСИ НА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО ВО ФУДБАЛ

Секој тикет и секој добитен пар се чекор поблиску за тебе да бидеш дел од најголемото Европско натпреварување на кое и Македонската репрезентација ќе биде дел. Девет недели, поделени во три фази ќе ги дадат тројцата патници со по уште еден придружник кои ќе ја бодрат Македонија на двата натпревари во Букурешт против Украина и Австрија.

Дознајте ги правилата за учество во наградниот натпревар на Златна Копачка на следниот линк: https://www.zlatnakopacka.mk/campaigncard

 

Се вчитува...