Светско деби на новиот Cayenne преку Livestream

Денес во 21 часот, Porsche ја прославува првата голема премиера на новиот Cayenne во Stuttgart-Zuffenhausen. Интернационалните медиумски куќи ќе посведочат на спектакуларната презентација содржена од музика, осветлување и кореографија. Porsche ќе врши пренос во живо на светското деби на новиот SUV преку интернет. Сите заинтересирани можат да го следат настанот преку Livestream на Porsche Newsroom во:

Вторник, 29 Август, 2017 Почеток од 21:00 часот наnewsroom.porsche.com/cayenne2017Комерцијален текст

Се вчитува...