Ајде „новите“, да си пројдат по редот – за „заушки“! (ФОТО)

Марио Младеновски од Вардар и Ѓорѓи Стоилов од Академија Пандев се новите лица во нацоналниот тим кои ги повика селекторот Игор Ангеловски за претстојните квалификациски натпревари против Словенија и против Полска. На првиот тренинг, мораат да пројдат по редот и да добијат по некоја „заушка“ од староседелците. За среќа, и за добро вклопување.

Се разбира, сето ова е дел од шегата и убавата атмосфера која владее во националниот тим, а фудбалерите ја практикуваат како традиција веќе неколку години.

Ајде „новите“, да си пројдат по редот…

Се вчитува...