Американска спринтерка се сопна од пречката, падна директно на глава (ВИДЕО)

Американската спринтерка Џасмин Стоуерс имаше непријатен пад на трката на 110 метри со пречки на митингот од Дијамантската лига во Лондон. Таа се сопна на една од последните пречки пред целта и падна директно на глава. Во прв момент сите се исплашија за нејзиното здравје, но откако и беше укажана медицинска помош, сепак, таа безбедно ја напушти патеката.

Сепак, долго ќе го памети својот пад на трката во Лондон…

Се вчитува...