Чурлинов како Зоро пред Лихтенштајн и Германија (ФОТО)

Дарко Чурлинов и покрај скршеницата на вилицата која му беше дијагностицирана пред два дена ќе му се стави на располагање на селекторот Благоја Милевски за октомвриските квалификациски мечеви против Лихтенштајн на гости (8. октомври) и Германија дома (11.октомври).

Тој веќе има нов имиџ со кој потсетува на Зоро поради специјалната медицинска маска која ќе мора да ја носи во следниот период.

 

 

Се вчитува...