ДИЈАМАНТ – нов инстант лоз на Државна лотарија на Македонија

Од денес, среда  (18.10.2017 год) на сите продажни места на Државна лотарија на Македонија, со знакот на Детелинка, можете да го пронајдете и најновиот инстант лоз  наречен  ДИЈАМАНТ.

ДИЈАМАНТ -от на Државна лотарија на Македонија е полн со најразлични парични добивки , почнувајќи од 50 денари па се до 300.000 денари. Најголемата добивка  од 300 000 денари е предвидена за дури 15 играчи , а за другите играчи овој инстант лоз нуди 20 добивки од 150.000 денари, 25 добивки од 50.000 денари итн. се до 239.000 добивки од по 50 денари.

Dijamonte grepka LILA final 15x10cm final

Цената на инстант лозот е 50 денари , па затоа не пропуштајте ја шансата да го пронајдете еден од добитните симболи  како што се дијамантскиот прстен и дијамантот кои може да ве доведат до една од  303.165 добивки кои ги нуди овој лоз. Играта е забавна со самото тоа што нуди дури 10 шанси , т.е. 10 игри во еден инстант лоз. Од многуте симболи само прстенот и Дијамантот се добитни симболи, со тоа што Лозот е добитен доколку изгребете Прстен , но доколку изгребете ДИЈАМАНТ добивката се удвојува. Покрај забавата овој инстант лоз е различен од сите до сега понудени бидејки содржи дури 303 165 добивки со вкупна вредност од 32.500.000 денари а еден инстант лоз може да ве донесе до 10 можни добивки . Многу забава, многу шанси и многу добивки во инстант лозот ДИЈАМАНТ.

Играј, добиј, блесни од радост!Со инстант лозот ДИЈАМАНТДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈАЗА ДОБРО !  Комерцијален текст

Се вчитува...