ЕКИПА 1Х2: Сингл и тикет на денот

Ова се нашите предлози за типување за денешниот ден…

СИНГЛ НА ДЕНОТ

Северна Ирска – Романија                     1

Натпреварот меѓу Северна Ирска и Романија е своевиден бараж за опстанок во Б групата од Лигата на нации. Домаќините само со победа ќе успеат да обезбедат опстанок и да ја испратат Романија во понизок ранг. Затоа нашиот сингл на денот е победа на Северна Ирска.

ТИКЕТ НА ДЕНОТ

Белгија – Данска                 1 и 2+

Унгарија – Турција             ГГ и 3+

Србија – Русија                    3+

Велс – Финска                      1 

Се вчитува...