ЕКИПА ТВ – МУНДИЈАЛ…Ѓоре Јовановски: Меси и Аргентина да стигнат до титула

Светот ќе биде фудбал во претстојниот период. Целата планета го следи Мундијалот во Русија, а ЕКИПА ТВ ви ги пренесува очекувањата, анализите и предвидувањата на македонските фудбалски личности…

 

Се вчитува...