ЕКИПА ТВ – Војдан ќе ги води кошаркарите во „европската нормала“

Кошаркарската репрезентација ја почувствува суровоста на лошиот менаџмент при смената на генерации во националниот тим. Од европското дно по тешкиот пат низ претквалификациите, тимот на Јорданчо Давитков се враќа во каде што припаѓа. Така вели капитенот Војдан Стојановски.

Се вчитува...