ФОТО НА ДЕНОТ: МАКЕДОНИЈА!!!

Македонија заврши уште едно свое спортско претставување во светот. Деталните анализи ќе покажат до која мера успешно, посакувано, реализирано – резултатски, но останува фактот дека македонските ракометари уште еднаш потврдија дека се континуирани амбасадори на нашата земја. Во вистинска смисла на зборот…

Makedonija 2

Се вчитува...