ФОТО НА ДЕНОТ: Македонска поддршка за Пандев и Нестор во Удине

Викенд-колото во Серија А го одбележа и дуелот на Македонците во кој од едната страна застанаа Илија Несторовски и неговиот Удинезе, а од другата Горан Пандев и Џенова. Македонците не беа „главни“ на теренот, но очигледно имаа поддршка од трибините

Подршка за Пандев и за Нестор даде семејстовто Зењили. Притоа малиот Махир имаше и интересна порака за Нестор и Пандев која гласеше:

„Нестор, Пандев, сега сум малечок, кога ќе пораснам сакам да бидам како вас. Махир“

Се вчитува...