И тогаш играа…Најдоски, Канатларовски, Мицевски…И Панчев, ама не дојде (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Пред 25 години Македонија го одигра првиот официјален фудбалски натпревар. Легендите вечерва продефилираа на арената „Филип Втори“ и добија пригодни подароци за спомен од Фудбалската федерација на Македонија. Најголем дел од нив, се големи имиња на македонскиот фудбал.

Големите луѓе и доаѓаат на ваквите убави јубилеи. Тие што биле и објективно спречени, нема лутење. Но, има и од останатите…

И тогаш играа Најдоски, Канатларовски, Марковски, Бошковски, Мицевски…И Панчев…ама ПАК не дојде!

 

Се вчитува...