Иџе со македонското знаме низ прозорецот ја мина целта (видео)

Игор Стефановски – Иџе со импресивно возење заслужено стигна до победа на втората трка што се возеше во Белгија, а удобната предност му овозможи на нашиот автомобилист, со стил, веејќи македонско знаме низ прозорецот, да ја мине целта.

Се вчитува...