Икарди поради Ванда Нара го напушта ПСЖ: Сакал „помирен“ клуб!

Мауро Икарди на почетокот од следната година најверојатно го напуша ПСЖ, и тоа пред се поради сопругата Ванда Нара.

Наводно Икарди сака да го напушти франсукиот клуб во желба да оди во „помирен“ клуб во кој ќе има повеќе време да се грижи за сопругата Ванда Нара и за своите деца.

Аргентинецот сакал повеќе да се посвети на семејството, иако не се наведува кој е тој „помирен“ клуб.

Неодамна Икарди беше оставен откако Ванда дознала дека ја изневерува со аргентинската актерка Чајна Суарез. Бракот на крај беше спасен, а Мауро на својата сопруга и ги пренел правата за сопствениот приход до 2050 година.

Се вчитува...