Ин мемориам: Почина Бранко Костадиновски

На 68-годишна возраст, синоќа, во Скопје, почина Бранко Костадиновски (1952-2020).

Тој речиси целиот работен век (до 2015 година) го помина во Фудбалската федерација на Македонија. Беше дел од Комисијата за натпреварување задолжен за Прва и Втора македонска фудбалска лига, а подоцна задолжен за натпреварувањата во футсал преку Комисијата за мал фудбал.

Погребот е утре во 12 часот на гробиштата во Ѓорче Петров.

Се вчитува...