Италијанецот Маса нѝ суди со Исланд

Италијанскиот судија Давиде Мaса ќе ја дели правдата на одлучувачкиот натпревар на Македонија против Исланд во недела во Скопје. Од тој меч ќе зависи пласманот во баражот за Светско првенство.

Негови помошници ќе бидат Даниеле Биндони и Стефано Аласио. Чевтрти судија Симоне Соца.

ВАР судија е Сандро Шерер, а помошник ВАР Федаји Сан, двајцата од Швајцарија. Конторлор Маринус Копман од Холандија, додека Клод Рунаво од Франција ќе биде делегат.

Се вчитува...