Како изгледа „брадата“ без брада – никој не би го познал Харден (фото)

Џејмс Харден со години наназад го има прекарот „брада“, а дури и на интернет е тешко да се најде фотографија од асот на Хјустон рокетс во времето кога Харден имал поинаков имиџ.

Ако направите споредба, повеќе е јасно е дека никој не би го познал кошаркарскиот суперстар на улица доколку денеска реши да се избричи – едноставно разликата е огромна.

Се вчитува...