Класата е вечна: Мајсторија на Тоти на мал фудбал (видео)

Франческо Тоти речиси една година ужива во својата пензија, но тоа не значи дека целосно се оттргна во фудбалот. „Принцот на Рим“ во слободно време ја одржува својата форма играјќи мал фудбал, а неговата последна мајсторија остава без зборови.

Ова е доказ дека класата е вечна, Тоти и на 41 година тресе мрежи, преку жив ѕид, со лоб…

Се вчитува...