1. Анџелика Митрашиновиќ (Будуќност)
 2. Ана Тантуровска (Олимпијакос волос)
 3. Александра Стојановска (Бадел 1862)
 4. Софија Лазареска (Бадел 1862)
 5. Нена Трајчевска (Бор)
 6. Ивана Кметовска (БАМП Попрад)
 7. Јована Петрушевска (Вардар)
 8. Цветанка Димова (Бадел 1862)
 9. Анамарија Шеќероска (Струга 2009)
 10. Едина Муса (Вардар)
 11. Славица Наков (Вардар)
 12. Кристина Јаневска (Вардар)
 13. Јелена Антиќ (Висла кенпак)
 14. Ивона Кожобашиовска (Мерцедес Алжеро)
 15. Матеа Николиќ (Стела Азура)
 16. Сандра Лазареска (Бадел 1862)
 17. Тијана Митрева (Мерцедес Алжеро)
 18. Ивона Пејковска (Вардар)
 19. Снежана Серафимоска (Небраска колеџ)
 20. Драгана Петковска (Њубери колеџ)
 21. Ива Крстевска (Њуман колеџ)
 22. Криси Гивенс (Авенида)
 23. Ешли Парис