Линдзи Вон „лудува“ во гаражата (ФОТО)

Една од најдобрите алпски скијачки на сите времиња, Линдзи Вон, ја заврши кариерата, но не му кажа збогум на спортот и на вежбањето. Во корона – тајм, таа „лудува“ во гаражата која е опремена со врвни помагала за вежбање. Мора да се признае, Линдзи ги „топи“ справите и изгледа…топ!

Се вчитува...