Маестро Влатко Стефановски за Стинг…„Крај Вардарот седиш“ (ВИДЕО)

Ова е вардарова ноќ…Музичката мегаѕвезда Стинг има концерт на „Тодор Проески“, а маестро Влатко Стефановски го пречека со познатите ноти…„Крај Вардарот седиш, мори, Јовано, Јованке“.

Се вчитува...