Магијата на ЛШ…Фановите урлаат „Благодариме Рома“, а Манолас плаче од среќа (ВИДЕО)

Рим е опиен од успехот на „волчицата“. Рома успеа да ја елиминира Барселона, и магијата на ЛШ го облеа „Олимпико“. Фановите урлаат „Благодариме Рома“, а стрелецот на третиот гол, Манолас не може да ги сопре солзите радосници…

Се вчитува...