Мало фајде, ама Талески против Австрија ја имаше асистенцијата на денот (ВИДЕО)

Македонија загуби од Австрија и веќе е на пат за дома, а како мала утеха на Филип Талески му останува дека ја има најдобрата асистенција за вчерашниот ден во изборот на ЕХФ. Неговото додавање зад грб кон Дејан Манасков е рангирано највисоко на топ – листата.

Се вчитува...