Марјан Урдов останува во Џио Струмица

Марјан Урдов и во следната сезона ќе го носи дресот на Џио Струмица. Клубот денеска објави дека коректорот кој во минатата сезона ја носеше капитенската лента и покрај тоа што имал пондуи од странство решил да остане во струмичкиот состав уште една година. Џио Струмица прави конкурентен состсв со кој ќе се бори за врвот во домашното првнество, но и на европска сцена. Претходно клубот ја продолжи соработката со Ристо Николов, а ги доведе и Валадо Милев и Васе Михаилов.

 

 

Се вчитува...