МекГрегор со жестоки навреди кон Хабиб: Им плачеше на судиите како ку.ка!

Конор МекГрегор не може така лесно да го заборави Хабиб Нурмагомедов, па постојано, ако не директно во ринг, знае да го „чепне“ со прозивки преку социјалните мрежи.

Мекрегор, како што самиот тврди, и во меѓусебната борба со Хабиб му кажал да не биде ‘ку.ка’ која постојано плаче по судиите…

„Не биди кучка! Во секоја рунда се жалеше на судиите, а се однесуваше како кучка и додека имаше горна позиција, па тоа ме збунуваше. Ако некој требаше да се жали на судиите, тоа бев јас. Но, ете тој плачеше како вистинска кучка“ – вели Конор, притоа коментирајќи го и целиот свет на боречките спортови:

„Што е вистина, поголемиот број луѓе во боречките спортиво се кучкици… Знам дека сте сиромашни, но барем не бидете сиромашни кучки“.

И, по овие прозивки, на Хабиб не му требаше долго време за да му одговори:

„Ќе живееш со овој срам кучко!“ – напиша рускиот борец со пригоден хаштаг и фотографија…

Се вчитува...