Месец на среќата на плоштад Македонија

Од денеска, 13. април, заклучно со 13. мај, Државна лотарија на Македонија, отвора среќно место на плоштад Македонија. Во чест на одбележување на седугодишнината од приредување на игрите на среќа, во срцето на Скопје, при прошетка низ градскиот плоштад, граѓаните љубители на игрите на среќа ќе можат да се вклучат во игрите НовоЛото 7/34 и инстант лотаријата со можност за забава и освојување вредни добивки.

Во сабота пред одржувањето на 700-тото редовно коло на играта на среќа НовоЛото 7/34 во тек на денот ќе се одржи забавна активност и дружење со водителката Марјана Станојковска. Со оглед што тоа е воедно и Велигденско коло, за учесниците во играта НовоЛото 7/34, кои својата уплата ќе ја реалзираат на 15ти, предвидени се и соодвени подароци.

IMG_4671

Дополнително ќе информираме и за други активности кои ќе се реализраат на новото среќно место за време на месецот на среќата на Државна лотарија на Македонија.

Комерцијален текст

Се вчитува...