Милан Лазаревски го продолжи договорот со Металург

Милан Лазаревски го продолжи договорот со Металург на уште една година. Пикерот целата професионална кариера е дел од клубот од Автокоманда. Покрај Лазаревски претходно Металург ги продолжи договорите и со Златко Хорват, Даниел Дупјачанец и Костадин Петров.

Нови засилувања додека за тимот од Автокоманда се браќата Кевин и Оливие Њокас.

Се вчитува...