МТКФ го организираше карате купот „13 Ноември“

По повод 13 Ноември, Денот на ослободување на градот Скопје, во Будо карате центарот Недеви се одржа традиционалниот карате куп “13 Ноември“ и државниот шампионат во фуку-го и ен-бу за сениори, јуниори, кадети и деца.mtkf 45Постигнати се следните резултати:rezultati mtkf

Се вчитува...