НАЈЧИТАНО ВО 2021… ОВА ТРЕБА ДА СЕ ДОЖИВЕЕ: Македонското срце царува во Романија (ВИДЕО)

Главниот град на Романија е обоен во црвено-жолто. „Фалангата“ буквално го окупираше Букурешт. Се пеат песни и се слави првото учество на Македонија на големите натпреварувања.

Единствен проблем е корона пандемијата и тоа што за жал вечер Националната арена во Букурешт нема да биде исполнета до самиот крај поради рестрикции. Сепак, тие што се во Букурешт и што имаа среќа да бидат дел од натпреварот против Австрија засекогаш ќе ги паметат овие моменти кои едноставно МОРА ДА СЕ ДОЖИВЕАТ.

 

ТЕКСТОТ Е ОБЈАВЕН НА 13. јуни 2021 година

Се вчитува...