Несторгол има нов имиџ со кој стана македонскиот Еминем (ФОТО)

Македонскиот репрезентативец Илија Несторовски на социјалната мрежа Инстаграм го откри својот нов имиџ, а тоа му послужи на неговиот соигра Лукаш Теодорчик да го спореди Македонецот со популарниот рапер Еминем.

Несторовски сеуште се опоравува од повредата на предниот вкрсетен лигамент, но добрите вести се тоа што Македонецот веќе тренира индивидуално како дел од долгата рехабилиразија за што побрзо да се врати на фудбалските терени.

Се вчитува...