Објавен календарот на Вторите лиги Исток и Запад

Фудбалската федерација на Македонија го објави календарот на натпревари за новата сезона во Вторите лиги Исток и Запад. Првенството почнува на 18 август, а првиот дел од сезоната завршува на 24.ноември.

Се вчитува...