Првиот човек на Ц. Звезда со скандалозни обвинувања – „Партизан ја рекетира Србија, глумат жртви, а …“ (ВИДЕО)

Генералниот директор на Црвена Звезда, Ѕвездан Терзиќ тврди дека неговиот тим не е државен проект, а дека Партизан е далеку од жртва на таканаречениот режим.

Тој смета дека со ваквиот став Партизан ја рекетира државата.

„Од ден во ден гледам дека се водат истите муабети. Ние сме државен проект, а Партизан е „жртва на режимот“. Тоа е лага. Сето тоа што го кажуваат е само правење алиби, за тоа што ја рекетираат државата. Тоа им успева веќе десет години. „Ние сме жртви, ние сме жртви“. Со истиот муабет сакаат да се исперат за тоа што се неуспешни“, изјави Терзиќ. 

 

Се вчитува...