Сашо Димов од Јосифово освои МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 1.659.734,00 денари

Сигналот за МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ неделава го израдува Сашо Димов од Јосифово, кој благодарение на МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ стана побогат за 1.659.734,00 денари

Сашо Димов од Јосифово се придружи на среќните милионери на Видеолотарија Касинос Австрија. Тој забавувајќи се на видеолотариските терминали на Евротип во Јосифово, стана сопственик на најголемиот МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ неделава. Освоената добивка МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ на 10.12.2022 е вредна 1.659.734,00 денари.

Сè уште под импресии на добивката, ни откри дека често се забавува на видеолотариските терминали, а Burning Hot му е омилена игра. Таа се покажа и како одличен избор кој му помогна да стигне до МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ. Димов не знае како ќе ги потроши парите од добивката, но е сигурен дека 2022 е среќна година за него.

И овој декември заедно со играчите, повторно се радуваме на добивките. Видеолотарија Касинос Австрија од први декември активираше и нова добивка, НОВОГОДИШЕН СУПЕР МИЛИОНЕР со дефиниран опсег на добивката од 24 до 36 милиони денари или околу 600.000 евра. Ова е најголемата џекпот добивка на сите времиња кај нас.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

Се вчитува...