Шпанецот Мартинез на центарот во Ереван

Познати се судиите кои ќе ја делат правдата на натпреварот Ерменија – Макеоднија кој се игра на 11. ноември во Ереван.

Главен судија ќе биде Хозе Мариа Санчез Мартинез. Помошници ќе бидат Кабањеро Мартинез и Алонсо Фернандез. Четврти судија Мунуера, а ВАР судија ќе биде Паоло Валери од Италија. Помошник ВАР ќе биде Лука Паирето.

Контролор на судењето Томаш Микулски од Полска, а делегат ќе биде Марк Бос од Холандија.

Се вчитува...