Синиша му пиша на Златан: Помогни ми, можеш да бидеш Кралот на Болоња

Златан Ибрахимовиќ би можел навистина да се врати во Серија А и тоа како играч на Болоња. клубот е заинтересиран за неговите услуги. Би потпишал со него догворо за шестмесечна позајмица кога ќе му заврши догворот со ЛА Галакси во декември. Во Болоња, Ибрахимовиќ ќе се обедини со стариот пријател, Михајловиќ.

„Дојди, помогни ми на шест месеци. Ни требааат твоите голови, ти би можел да бидеш Кралот на Болоња“ – му порача Синиша Михајловиќ на Златан Ибрахимовиќ.

Шведскииот ас и покрај огромната почит кон Михајловиќ не е многу расположен да ја прифатин понудат со оглед дека неговата идеја е да се врати во Италија, но во клубсо кој би се борел за трофеи, во спортивно за крај на кариерата би се врати во Шведска. Сепак Златан му порача на Синиша Михајловиќ дека му е потребно време за да размисли за неговата понуда.

 

Се вчитува...