Скопје повторно живее со духот на кружните автотрки: Брзина, судири, народ… (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Скопје повторно живее со своите автотрки на кружни патеки… По седум години пауза повторно во главниот град се вратија кружните трки кои некогаш беа симбол за спортскиот автомобилизам во Македонија.

И, како некогаш повторно возбудување, брзина, судири, и народ пред старото место, Македонската радиотелевизија, како потсетување за едно старо Скопје…

[new_royalslider id=”818″]

Се вчитува...