Со холивудско сценарио е промовиран најголемиот боречки спектакл во регионот (ВИДЕО)

„Fight Nation Championship“ водечката регионална ММА огранизација објави спектакуларно промо видео за боречкиот спектакл кој на 1. јуни ќе се одржи во главниот град на Србија.

На него учество ќе земат: Дарко Стошиќ, Мирјан Фабјан, Франческо Кроата Барио, Душан Џакиќ, Никола Јоксовиќ, Стефан Негучиќ, Џани Барбир, Немања Николиќ, Мирко Бојковиќ, Васо Бакочевиќ и Марина Спасиќ.

На спектаклот му претходни и спектаклулрана најава која по објавата на социјаната мрежа „Јутјуб“ ги собра импресиите на навивачите кои ја споредија и со сценарио од Холивуд.

Се вчитува...