Сопругата на Конте демантира: Приказната за куршумот и полициската заштита е измислена

Спортската јавност ја шокираше информацијата која ја објавија италијанските медиуми за полициска заштита за тренерот на Интер, Антонио Конте, кој наводно доби заканувачко писмо во кое се наоѓало и куршум.

Се пишуваше се и сешто, но се демантираше неговата сопруга Елизабета Мускарело.

„Приказната за куршумот е измислена! И сеедно, во Италија станавме исклучително лоши во комуникацијата. Станувам, измислувам и пишувам. Никој повеќе не размислува за последиците“ – порача Елизабета.

 

Се вчитува...