Супер-трансфер во Турција: Секси чиерлидерка на Фенербaхче, потпиша за Бешикташ

Во Турција дури и чиерлидерките се професионалки и прават трансфери. Така, Фенербахче остана без својата најсекси чиерлидерка, 30-годишната Тугба Илдиз, која се сели во редовите на Бешикташ. Таа иако навива за Фенербахче, како што информираат турските медиуми, проценила дека нејзината кариера може подобро да се развива во „црно-белиот“ дел од Истанбул. А ривалите не штедат пари за да му го „украдат“ најубавото на соседот.

Во минатото, Тугба Илдиз била и чиерлидерка на кошаркарскиот клуб Анадолу Ефес…

Се вчитува...