ЦЕВ ни измисли ново име? Во официјалната статистика сме NORTH M!

ЕКИПА во Љубљана,

Катерина Павлова Николовска, Никола Ѓуровски

Ни го сменија името, ама ниту новото официјално не се почитува од ЦЕВ. Добивме нов хибрид во официјалната статистика на Европската одбојкарска федерација. Името на нашата одбојкарска репрезентација е заведено како North M.

Официјалната статистика доаѓа и до генералниот секретар на ОФМ, Зоран Карановиќ кој е ко-коментатор на МТВ на натпреварите на Македонија.

Се вчитува...