У21-тимот секогаш во срце: Барди, Николов, Радески… „влетаа“ на тренинг на младите (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Програмата на двата стручни штаба сакаше македонските репрезентации, сениорската и онаа младата, секоја со своите подготовки за натпреварите со Норвешка односно Австрија, сакаше речиси во исти термини на центарот „Петар Милошевски“ да ги одработат денешните тренинзи…

Па, во една таква ситуација, Енис Барди, Марјан Радески, Бобан Николов, Кире Маркоски, Дарко Велковски, Ѓоко Зајков, Висар Муслиу… кои сега се во сениорскиот состав не пропуштија можност да „влетаат“ на тренингот на селекцијата во која беа до јуни оваа година… Едноставно, У21 тимот и начинот на кој истиот живееше со „хероите“ во изминатите две години секогаш останува во срцето!

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID in shortcode or problem with query.

Се вчитува...