Уште многу радости да ни носите…(ФОТОГАЛЕРИЈА)

„Златна“ ни е оваа генерација. И ако е според стартот, ќе ни носи многу радости…Елмас, Чурлинов, Атанасов, Митровски, и останатите пулени на Вујадин Станојковиќ можат многу, знаат многу, и дај Боже, да ни носат радости уште многу…

Триумфот над Швајцарците беше прославен со многу насмевки и во убаво расположение…Но, треба и да се дозаврши работата во овие квалификации, следат уште два меча, против Белгија и против Лихтенштајн…

[RoyalSlider Error] Incorrect RoyalSlider ID in shortcode or problem with query.

Се вчитува...